C Ctt New member 20 Ekim 2018 #1 20 Ekim 2018 #1 Aöf yeni kayıt oldum nasıl calışmalıyım bu uygulamada nasıl çalışılır tecrübeli olanlardan yardım istiyorum
Aöf yeni kayıt oldum nasıl calışmalıyım bu uygulamada nasıl çalışılır tecrübeli olanlardan yardım istiyorum
admin Administrator Yönetici Admin 20 Ekim 2018 #2 20 Ekim 2018 #2 Ctt' Alıntı: Aöf yeni kayıt oldum nasıl calışmalıyım bu uygulamada nasıl çalışılır tecrübeli olanlardan yardım istiyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar hoş geldiniz Özetleri çalışmanızı tavsiye ederim.Yakında soru çözme bölümümüz gelicek oradan da pekiştirebilirsiniz iyi çalışmalar, başarılar.
Ctt' Alıntı: Aöf yeni kayıt oldum nasıl calışmalıyım bu uygulamada nasıl çalışılır tecrübeli olanlardan yardım istiyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar hoş geldiniz Özetleri çalışmanızı tavsiye ederim.Yakında soru çözme bölümümüz gelicek oradan da pekiştirebilirsiniz iyi çalışmalar, başarılar.
C Ctt New member 20 Ekim 2018 #3 20 Ekim 2018 #3 admin' Alıntı: Merhabalar hoş geldiniz Özetleri çalışmanızı tavsiye ederim.Yakında soru çözme bölümümüz gelicek oradan da pekiştirebilirsiniz iyi çalışmalar, başarılar. Genişletmek için tıkla ... Özetleri pdf olarak çıktı alıp gun gun mü konu çalışmalı bi sistem varmı
admin' Alıntı: Merhabalar hoş geldiniz Özetleri çalışmanızı tavsiye ederim.Yakında soru çözme bölümümüz gelicek oradan da pekiştirebilirsiniz iyi çalışmalar, başarılar. Genişletmek için tıkla ... Özetleri pdf olarak çıktı alıp gun gun mü konu çalışmalı bi sistem varmı
admin Administrator Yönetici Admin 20 Ekim 2018 #4 20 Ekim 2018 #4 Ctt' Alıntı: Özetleri pdf olarak çıktı alıp gun gun mü konu çalışmalı bi sistem varmı Genişletmek için tıkla ... Hocam bence kendinizi sizden daha iyi kimse bilemez nasıl aklınızda kalırsa o şekilde çalışın.
Ctt' Alıntı: Özetleri pdf olarak çıktı alıp gun gun mü konu çalışmalı bi sistem varmı Genişletmek için tıkla ... Hocam bence kendinizi sizden daha iyi kimse bilemez nasıl aklınızda kalırsa o şekilde çalışın.
F Fenerli New member 13 Kasım 2018 #5 13 Kasım 2018 #5 En iyisi şimdilik ünite ünite çalışın son hafta da bol bol soru çözün