A Aysegoktepe New member 24 Kasım 2018 #1 24 Kasım 2018 #1 Kayıt sirasinda ekledigim halde iki dersim yok. Sadece alttan bir dersim vardi ekledigimi de cok iyi biliyorum.
Kayıt sirasinda ekledigim halde iki dersim yok. Sadece alttan bir dersim vardi ekledigimi de cok iyi biliyorum.
admin Administrator Yönetici Admin 24 Kasım 2018 #2 24 Kasım 2018 #2 Aysegoktepe' Alıntı: Kayıt sirasinda ekledigim halde iki dersim yok. Sadece alttan bir dersim vardi ekledigimi de cok iyi biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar kaldığınız ders bahar dönemi dersiniz olabilir mi diyeceğim o bahar dönemi kayıt yenilemede karşınıza çıkar öğrenci girişi yapıp geçip kaldığınız derslere bakarmısınız
Aysegoktepe' Alıntı: Kayıt sirasinda ekledigim halde iki dersim yok. Sadece alttan bir dersim vardi ekledigimi de cok iyi biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar kaldığınız ders bahar dönemi dersiniz olabilir mi diyeceğim o bahar dönemi kayıt yenilemede karşınıza çıkar öğrenci girişi yapıp geçip kaldığınız derslere bakarmısınız