Y Yusufarslan New member 21 Kasım 2018 #1 21 Kasım 2018 #1 Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı ders notlari neden eklemiyorsunuz hep parca parca bolumden notlar var
Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı ders notlari neden eklemiyorsunuz hep parca parca bolumden notlar var
admin Administrator Yönetici Admin 21 Kasım 2018 #2 21 Kasım 2018 #2 Yusufarslan' Alıntı: Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı ders notlari neden eklemiyorsunuz hep parca parca bolumden notlar var Genişletmek için tıkla ... Merhabalar ders adı olarak arama yaparsanız özetlerinizi bulabilirsiniz.
Yusufarslan' Alıntı: Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı ders notlari neden eklemiyorsunuz hep parca parca bolumden notlar var Genişletmek için tıkla ... Merhabalar ders adı olarak arama yaparsanız özetlerinizi bulabilirsiniz.
Y Yusufarslan New member 7 Aralık 2018 #3 7 Aralık 2018 #3 admin' Alıntı: Merhabalar ders adı olarak arama yaparsanız özetlerinizi bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Çıkmıyor kardeşim bazilari cikip bazilar çıkmıyor mesleki yazışmalar olsun yönetici asistanlığı ikna edici iletisim yok v.s
admin' Alıntı: Merhabalar ders adı olarak arama yaparsanız özetlerinizi bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Çıkmıyor kardeşim bazilari cikip bazilar çıkmıyor mesleki yazışmalar olsun yönetici asistanlığı ikna edici iletisim yok v.s
admin Administrator Yönetici Admin 7 Aralık 2018 #4 7 Aralık 2018 #4 Yusufarslan' Alıntı: Çıkmıyor kardeşim bazilari cikip bazilar çıkmıyor mesleki yazışmalar olsun yönetici asistanlığı ikna edici iletisim yok v.s Genişletmek için tıkla ... Merhabalar ders özetlerini buldukça ekliyoruz siteye şuan o dersin özetlerini arıyorum.
Yusufarslan' Alıntı: Çıkmıyor kardeşim bazilari cikip bazilar çıkmıyor mesleki yazışmalar olsun yönetici asistanlığı ikna edici iletisim yok v.s Genişletmek için tıkla ... Merhabalar ders özetlerini buldukça ekliyoruz siteye şuan o dersin özetlerini arıyorum.
Y Yusufarslan New member 12 Aralık 2018 #5 12 Aralık 2018 #5 admin' Alıntı: Merhabalar ders özetlerini buldukça ekliyoruz siteye şuan o dersin özetlerini arıyorum. Genişletmek için tıkla ... Pekikardesim yardımcı olursan sevinirim iyi çalışmalar
admin' Alıntı: Merhabalar ders özetlerini buldukça ekliyoruz siteye şuan o dersin özetlerini arıyorum. Genişletmek için tıkla ... Pekikardesim yardımcı olursan sevinirim iyi çalışmalar
H Hayal gercek New member 25 Aralık 2018 #7 25 Aralık 2018 #7 Brn b Yusufarslan' Alıntı: Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı ders notlari neden eklemiyorsunuz hep parca parca bolumden notlar var Genişletmek için tıkla ... Bn büro yonetimi okuyorum lazim olan ne varsa yardimci olurum
Brn b Yusufarslan' Alıntı: Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı ders notlari neden eklemiyorsunuz hep parca parca bolumden notlar var Genişletmek için tıkla ... Bn büro yonetimi okuyorum lazim olan ne varsa yardimci olurum
Y Yusufarslan New member 27 Aralık 2018 #8 27 Aralık 2018 #8 [Yardimci olursan sevinirim ders notlarini paylasirmisn
R Remziye Arı New member 2 Ocak 2019 #10 2 Ocak 2019 #10 Hayal gercek' Alıntı: Brn b Bn büro yonetimi okuyorum lazim olan ne varsa yardimci olurum Genişletmek için tıkla ... Bana da yardım eder misin bende büro yönetim okuyorum 1.yıldayım elimde hiç ders notum yok
Hayal gercek' Alıntı: Brn b Bn büro yonetimi okuyorum lazim olan ne varsa yardimci olurum Genişletmek için tıkla ... Bana da yardım eder misin bende büro yönetim okuyorum 1.yıldayım elimde hiç ders notum yok