U ugursa New member 29 Eylül 2020 #1 29 Eylül 2020 #1 ATA AOF Bilgisayar Programcılığı yeni kayıt yaptıranlar grup oluşturalım
B bladon New member 7 Ekim 2020 #2 7 Ekim 2020 #2 Hızlıca buluşmak için için şu facebook sayfasını kurdum katılın birlikte bitirelim bölümü : Facebook Gruplar
Hızlıca buluşmak için için şu facebook sayfasını kurdum katılın birlikte bitirelim bölümü : Facebook Gruplar
T theemin New member 13 Ekim 2020 #3 13 Ekim 2020 #3 Bunların daha faydalı olacağını düşünmekteyim. Telegram grubu : Telegram: Contact @AtaBilgisayarP Whatsapp Grubu : Ata-BilgisayarProgramcığı
Bunların daha faydalı olacağını düşünmekteyim. Telegram grubu : Telegram: Contact @AtaBilgisayarP Whatsapp Grubu : Ata-BilgisayarProgramcığı
HİLAL335 New member 9 Aralık 2020 #4 9 Aralık 2020 #4 bladon' Alıntı: Hızlıca buluşmak için için şu facebook sayfasını kurdum katılın birlikte bitirelim bölümü : Facebook Gruplar Genişletmek için tıkla ... Merhaba istek gönderdim ama kabul edilmedim henüz
bladon' Alıntı: Hızlıca buluşmak için için şu facebook sayfasını kurdum katılın birlikte bitirelim bölümü : Facebook Gruplar Genişletmek için tıkla ... Merhaba istek gönderdim ama kabul edilmedim henüz
HİLAL335 New member 9 Aralık 2020 #5 9 Aralık 2020 #5 ugursa' Alıntı: ATA AOF Bilgisayar Programcılığı yeni kayıt yaptıranlar grup oluşturalım Genişletmek için tıkla ... Herkes almıyor gruplara mesela aşağıdaki vatandaş gibi
ugursa' Alıntı: ATA AOF Bilgisayar Programcılığı yeni kayıt yaptıranlar grup oluşturalım Genişletmek için tıkla ... Herkes almıyor gruplara mesela aşağıdaki vatandaş gibi