Aöf Dersleri Özetleri - Çıkmış Sorular - Sınav Soruları

AÖF Ders Özetleri Uygulamasına Hoş Geldiniz,Uygulamadan tam anlamıyla faydalanmak için üye olunuz.

Bilgilendirme Aöf Öğrencilerine Microsoft Office Uygulamaları Ücretsiz Veriliyor

admin

Administrator
Yönetici
Admin
Anadolu Üniversitesinin Microsoft ile yaptığı antak kalma neticesinde Tüm açıköğretim öğrencilerine ücretsiz olarak Microsoft Office uygulamaları dağıtımı başladı. Office uygulamaları içerisinde Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access gibi programlar bulunuyor. Normalde 50 TL şeklinde ücreti olan programlar açıköğretim öğrencilerine ücretsiz olarak veriliyor.

Office 365 ürünlerine Sign in to your account adresinden kurumsal e-posta hesabı bilgileriniz ile erişebilirsiniz. “Şimdi Yükle” bağlantısı üzerinden indireceğiniz kurulum dosyası yardımıyla kişisel bilgisayarlarınıza (en fazlaca 5 tane) Microsoft Office uygulamasının masa üstü versiyonunu kurabilirsiniz. Office 365 mobil uygulamalarına ise mobil aletinızın işletim sistemine ilişik uygulama mağazasından (Google Play, App Store vb.) kurumsal e-posta hesabı bilgileriniz ile erişebilirsiniz. Bu imkanların yanı sıra Office 365 bünyesinde bulunan OneDrive uygulaması ile bulut platformunda 1 TB kapasiteli depolama alanı kullanabilirsiniz.

Açıköğretim mail adresinizi bilmiyorsanız E-Posta hesabınızı İşlemler | Anadolu Üniversitesi adresinden Kişisel Hesap Yönetimini tıklayıp TC Kimlik Numaranız ve Şifrenizi girerek görüntüleyebilirsiniz.
aofoffice.jpg